::  Obsah košíku  ::  Přihlášení  ::  Registrace   ::  
DÁRKOVÉ POUKAZY DÁRKOVÁ BALENÍ
DOPLŇKY NA KOČÁRKY A AUTOSEDAČKY, RUKÁVNÍKY
FUSAKY
RYCHLOZAVINOVAČKY
VÝBAVA PRO MIMINKA
VÝBAVA LOŽNÍ PRO CELOU RODINU
DEKY A PŘEHOZY
DEKY NA PIKNIK
OSUŠKY, PŘEBALOVACÍ PODLOŽKY, BRYNDÁKY
DOPLŇKY DO DĚTSKÉHO POKOJE
TAŠKY, ÚLOŽNÉ PROSTORY
LÁTKY A GALANTERIE TVOŘÍME S DĚTMI
NÁVODY NA KREATIVNÍ TVOŘENÍ
SLEVY
NOVINKY
VIDEOARCHIV
Ochrana osobních údajů:
Vážený zákazníku,
v našich internetových obchodech www. aesthetic.cz, www.aestheticstore.cz zpracováváme pouze osobní data,
která jsou nezbytná ke zdárnému vyřízení Vaší objednávky :)
V případě, že se rozhodnete odebírat náš newsletter, bude Vaše e-mailová adresa použita jen pro zaslání informací od spol. Aesthetic.
Na konci každého newlwtteru máte možnost se okamžitě odhlásit.


Podmínky ochrany osobních údajů
Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

I.
Základní ustanovení

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je:
Aesthetic s.r.o. IČO: 26703815 - provozovatel internetového obchodu www.aesthetic.cz a www.aestheticstore.cz
zapsáný v registru zpracování osobních údajů vedeným Úřadem pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem: 00044201
se sídlem v ČR Praze 4 Ke Krči 1060/39
(dále jen: „správce“).
2. Kontaktní údaje správce:
Společnost AESTHETIC s.r.o.,
adresa: Praha 4 Ke Krči 1060/39
email: info@aesthetic.cz
telefon: 777 212 333
3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.
Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů
1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III.
Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů
1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
• plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
• oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
2. Účelem zpracování osobních údajů je
• vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
• zasílání obchodních sdělení
3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV.
Doba uchovávání údajů
1. Správce uchovává osobní údaje
• po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.
Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)
1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
• podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
• zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu a přepravy objednaného zboží. • zajišťující marketingové služby.
2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci

VI.
Vaše práva
1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
• právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
• právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
• právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
• právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
• právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.
Podmínky zabezpečení osobních údajů
1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.
Závěrečná ustanovení
1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.



          Způsoby dopravy

          Způsoby platby

          Obchodní podmínky

          Nákupní řád

          Reklamační řád

          Servis výrobků

          Záruční podmínky

          Pokyny na údržbu

          Ochrana osobních údajů

          Prodej na Slovensko

   Kontakty

   Proč nakupovat u nás

   O nás

   Autorská práva

Velkoobchod

Dokumenty ke stažení

Navštivte profil pinnera AESTHETIC ® na Pinterestu.

Fusaky pro děti - Mapa webu