::  Obsah košíku  ::  Přihlášení  ::  Registrace   ::  
DÁRKOVÉ POUKAZY DÁRKOVÁ BALENÍ
DOPLŇKY NA KOČÁRKY A AUTOSEDAČKY, RUKÁVNÍKY
FUSAKY
RYCHLOZAVINOVAČKY
VÝBAVA PRO MIMINKA
VÝBAVA LOŽNÍ PRO CELOU RODINU
DEKY A PŘEHOZY
DEKY NA PIKNIK
OSUŠKY, PŘEBALOVACÍ PODLOŽKY, BRYNDÁKY
DOPLŇKY DO DĚTSKÉHO POKOJE
TAŠKY, ÚLOŽNÉ PROSTORY
LÁTKY A GALANTERIE TVOŘÍME S DĚTMI
NÁVODY NA KREATIVNÍ TVOŘENÍ
SLEVY
NOVINKY
VIDEOARCHIV
Ochrana osobních údajů:
Osobní data, uvedená v registračním formuláři internetového obchodu
www. aesthetic.cz nebo www.aesthetic.eu,
jsou nezbytná ke zdárnému vyřízení Vaší objednávky.

V registračním formuláři uvádíte:
příjmení
jméno
dodací adresu
kontaktní telefon
e mailovou adresu

Potvrzením registrace souhlasíte,
že Vaše osobní data budou uloženy do databáze zákazníků provozovatele.

Uvedená data vyžadujeme za účelem:
možnosti Vás kontaktovat v případě nejasností ve Vašich objednávkách
z důvodu možnosti doručení Vámi objednaného zboží
vystavení daňového dokladu, který je součástí dodávky zboží

Změnu nebo vymazání svých registračních údajů můžete provést po přihlášení ve Vašem osobním profilu.
Prohlašujeme, že uvedené osobní údaje neposkytujeme třetím osobám, vyjímku mohou tvořit vystavené faktury, které mohou být na na vyžádání úřadů předloženy při případné kontrole.

Společnost AESTHETIC s.r.o.,
jako provozovatel internetového obchodu www.aesthetic.cz a www.aesthetic.eu
je zapsána v registru zpracování osobních údajů
vedeného Úřadem pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00044201.




          Způsoby dopravy

          Způsoby platby

          Obchodní podmínky

          Nákupní řád

          Reklamační řád

          Věrnostní program

          Servis výrobků

          Záruční podmínky

          Pokyny na údržbu

          Ochrana osobních údajů

          Prodej na Slovensko

   Kontakty

   Proč nakupovat u nás

   O nás

   Autorská práva

Velkoobchod

Dokumenty ke stažení

Navštivte profil pinnera AESTHETIC ® na Pinterestu.

Fusaky pro děti - Mapa webu