top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraDagmar Hlaviznová

Adventní přípravy

Aktualizováno: 27. 10. 2022

Advent je období plné očekávání a příprav na Vánoce.

Není nad pravidelné předvánoční radosti - výzdoba obydlí, domácí pečení spojené s uždibováním těsta a zdobením perníčků. Z domu se line vůně vanilky, teplíčko z vyhřáté trouby a všudypřítomný dohled malých nezbedů.



Nenechte se pohltit vánočním stereotypem a vyšperkujte vaši domácnost, čas strávený v kuchyni si oživte třeba za pomoci stylových zástěrek pro děti i rodiče. Vánoční pečení tak bude pro celou rodinu ohromná zábava!Upečenou vánočku můžete zabalit stylově a zároveň udržitelně do praktického lněného vaku na pečivo, atmosféru vánoční pohody podtrhnete vhodně zvolenou barvou, červená, zelená nebo bílá je pro tyto výjimečné dny ta nejlepší.




Zpříjemněte si čekání na Ježíška a dodejte pravou adventní atmosféru vašemu domovu, výroba vánočních a adventních věnců je oblíbenou činností, která váš domov vhodně doplní, ale významné jsou i vhodně zvolené textilie určené pro stolování, lněné ubrusy a prostírání jsou pro svou nadčasovou jednoduchost vhodné prakticky do každého interieru - dopřejte si pravé sváteční stolování v nadčasovém stylu Aesthetic !


Předvánoční stres nahraďte domácí pohodou, věnujte se sobě. Dopřejte si pohodlí díky kvalitním přírodním materiálům, není nad odpočinek v péřových polštářích s lněnými povlaky, které nevyžadují při vhodném přístupu téměř žádnou údržbu, den strávený ve lněném županu, či šatech je to pravé předvánoční hygge.

S přicházející zimou oceníte praktické průvanovníky, jejichž obliba v době stoupajících en energií významně stoupá, tento udržitelný výrobek se tak stává vyhledávaným dárkem nejen pro seniory.

Oblíbené oboustranné deky z hřejivého a mazlivého mikroplyše jsou jedinečným dárkem pro celou rodinu, v Aesthetic Vám vyrobí na zákazku nejen barevnou kombinaci, ale přizpůsobí i rozměr. Tento dárek ocení nejen celá vaše rodina, ale i domácí mazlíčci a to pro svou tepelnou pohodu a mazlivý dotek :)


Pár tipů na vánoční dárky


Prohlédněte si vánoční tipy Aesthetic přímo na našem webu, ve kterém si snadno a zvlášť zobrazíte dárky praktické vhodné pro celou rodinu, do domácnosti, dětských pokojíčků, či na zahradu.

Rádi Vám pomůžeme s výběrem těch nejvhodnějších dárků pro Vaše blízké.


Krásné a spokojené Vánoce,

Vám přejeme z Aesthetic :)











65 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page