top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraAesthetic

Aesthetic - kvalita ověřená časem

Aktualizováno: 1. 11. 2022

Česká značka textilních produktů Aesthetic se stala pro celou generaci rodičů symbolem, jedinečné výbavy pro děti. Praktické víceúčelové fusaky do kočárků a autosedačky, zavinovačky pro miminka a nadčasové piknikové deky. Tato trojice výrobků byla u samého zrodu společnosti Aesthetic v roce 2002.

Červené logo Aesthetic tak udává již 20 let směr českému textilnímu designu.


Aesthetic má za sebou více jak dvě dekády výroby a vývoje inovativních textilních výrobků.

Z řady produktů, které stály na samém začátku zrodu této české značky se staly evergreeny, které se v drobných obměnách vyrábí dodnes.

Zkušenosti celé generace a dlouhodobá výroba, zachovaná kvalita navzdory době, tvoří z těchto výrobků takové české polistopadové RETRO.


Tehdejší jedinečnost spočívala v barevné variabilitě nabídky. Zákazník mohl zvolit téměř z tisíce barevných variant, které mu byly vyrobeny na zakázku. Řada barevných kombinací, tak byla skutečně jedinečná. Možná máte ještě doma ve skříni schovaný nějaký ten ORIGINÁL fusak Aesthetic.


Ryze české produkty Aesthetic oslovily nejenom širokou veřejnost, ale celou řadu celebrit. slavnostní moment, kdy si Karel Gott spolu s Ivankou vezli novorozenou Charlottu z Podolské porodnice domů na Bertramku, se také neobešel bez zavinovačky Aesthetic.


Aesthetic nabízí tyto výrobky dodnes, buď v nadčasových barvách nebo limitovaných kolekcích v omezeném počtu. Výrobky si zachovávají svou funkčnost. S rychlým vývojem materiálů se však nabízí vyšší kvalita spočívající ve vyšší voděodolnosti, a termoregulaci s tím, že výrobek je měkčí a poddajnější nežli výrobky první generace.


Aesthetic po 20ti letech

Designérka a architektka Dagmar Hlaviznová tvoří český styl, v kterém se snoubí evropské a české vlivy jako je skandinávký styl, německá kvalita a italská elegance s českou praktičností, tradičními českými materiály a kreativitou, spojenou s efektivitou výrobních procesů a ubcyklací.

Kolekci posledních let vládne přirozenost, jednoduchost a vzájemně kombinovatelné barevné varianty.


Dnešní Aesthetic, stále pod vedením designérky a majitelky Aesthetic Dagmar Hlaviznové, nabízí řadu osvědčených výrobků pro děti rozšířenou o doplňkový textil pro celou rodinu, ucelené portfolio kvalitních, tradičních výrobků, jako je bytový a kuchyňský textil, vyrobené s ohledem na kvalitu detailu a zpracování z kvalitních materiálů s důrazem na udržitelnost a upcyklaci.


30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page