top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraJana Nekolová

Do kuchyně jedině len!

Praktické, jednoduché, přirozené. Přesto velmi stylové a v duchu skandinávského designu. Přesně taková je kuchyňská kolekce studia Aesthetic, která využívá jedinečné vlastnosti přírodního lnu.




Len je přirozeně bakteriální a rovněž vysoce savý. Je odolný vůči plísním, prachu, díky struktuře tkaniny dobře propouští vzduch, a to se cení především v kuchyni. Je ideální a kvalitní textilií, do níž se vyplatí investovat. Lněné ubrusy, běhouny či utěrky Aesthetic tak vydrží dlouhá léta a na kvalitě materiálu se nic nemění. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního 100% přírodního lnu vysoké gramáže, který přirozeně splývá, je odolný a nemusí se žehlit.


Lněné vaky na pečivo

Praktickým a rovněž ekologickým pomocníkem v moderní domácnosti je i vak na pečivo. Kdo

z nás neřeší jak uchovat chléb čerstvý a křupavý co nejdéle? Lněné vaky Aesthetic na pečivo a chléb jsou jedinečným řešením, jak nad tím vyzrát. V hlavní roli je opět len, svými vlastnostmi pomáhá, že pečivo si uchovává svou čerstvost a chuť delší dobu. Čistý minimalistický design, přírodní materiály i barevná paleta lněných vaků jen podtrhuje osobitý styl každé kuchyně.




Minimalisticky prostřený stůl


Ke stolování neodmyslitelně patří ubrusy, prostírání a ubrousky. Vhodně vybrané materiály

a barvy mohou umocnit i pohodu u stolu a povzbudit chuť k jídlu. Pro ty, kteří jdou v duchu doby a vyznávají minimalistický přístup k životu, jsou lněné ubrusy, prostírání i ubrousky ideálním základem pro neokázalou, přesto elegantní a atraktivní prostřenou tabuli. Lněné výorbky v tlumených přírodních barvách, dokonale sladěné, umějí vykouzlit i tu nejsvátečnější atmosféru.



Lněné výrobky do kuchyně a jídelny nabízí studio Aesthetic v barvách dle sezónní nabídky a v řadě typizovaných rozměrů. Rozměry lze přizpůsobit i míru a zhotovit na zakázku v rozměru podle potřeb zákazníků. Díky české výrobě a zpracování místních materiálů jsou ceny studia Aesthetic více než příznivé. 100% kvalita za rozumnou cenu!



Foto: © Stuido Aesthetic, pexels

36 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page