top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraJana Nekolová

Prostěradlo na míru - ideální řešení

Aktualizováno: 2. 11. 2021

Základem každé ložnice je kvalitní postel a matrace, to ví každý. Dnes si můžeme vybrat postel jakýchkoliv rozměrů a tvarů, pořídit si matrace jak pro princeznu na hrášku či minimalistické futony… Jenže, pak zjistíme, že prostěradla klasických rozměrů se nám jaksi na naši postel snů nehodí. Studio Aesthetic má však řešení– prostěradlo na míru! Protože dokonalé prostěradlo musí dokonale padnout. A musí mít také styl!



Věčně schované, řeklo by se, že pro design nepodstatné. Opak je pravdou! I prostěradla mohou mít svůj jedinečný styl, nadčasové barvy a být z kvalitních materiálů. Lněná, froté, bavlněná či z mikroplyše, jsou prostěradla nezastupitelná pro klidný spánek. Jejich udržitelnost ruku v ruce s komfortem vytváří v ložnici styl a atmosféru. Pro všechny a v jakémkoliv ročním období.



Len je trendy

Příjemný na dotyk, v létě chladí, v zimě hřeje, pohlcuje pachy a je antibakteriální – jedinečné vlastnosti lnu zaručují, že lněné prostěradlo je pro klidný a osvěžující spánek ideálním materiálem. Praním měkne a získává tak na kvalitě, vydrží tedy mnohem déle než jiné materiály.





Bavlna je klasika

Bavlněný úplet s elastanem je klasickým materiálem. Bavlněné prostěradlo se vyznačuje velkou savostí, je příjemné na omak a velmi vhodné pro citlivou pokožku.










Mikroplyš jako hřejivé pohlazení

Úžasně měkký materiál, který díky svým termoregulačním schopnostem zahřeje. Prostěradlo z mikroplyše se ideálně hodí na chladné dny. Je rychleschnoucí, nemusí se žehlit. Navíc má i luxusní vzhled.









Nepostradatelným je i prostěradlo s nepropustnou úpravou. Z měkounkého froté slouží zároveň i jako matracový chránič. a zajistí nerušený spánek vašim dětem.


Jak tedy prostěradlo vybírat?


Volba materiálu je velmi individuální, každému vyhovuje něco jiného. Chcete-li ale jít s dobou a být velmi trendy, zaměřte se na udržitelnost. Například gramáž – ta u prostěradla hraje podstatnou roli. Kvalitní látka s vyšší gramáží zaručuje dlouhodobou životnost i stálost důležitých vlastností látky. A to je u prostěradel, která jsou vystavena velkému zatížení, velmi důležité. Studio Aesthetic jde ještě dál, myslí nejen na udržitelnost svých výrobků, ale i stylovost a praktičnost. Nadčasové barvy dají ložnici ten správný šmrnc, praktická guma, která je všita do tunýlku a dá se tedy kdykoliv vyměnit, prodlužuje životnost všech prostěradel vyrobených ve studiu Aesthetic.

A navíc, ať už si vyberete prostěradlo lněné, bavlněné nebo z mikroplyše, vězte, že studio Aesthetic vám jej vyrobí na míru! Teď už jen stačí si vybrat to správné povlečení a dokonalý spánek je tak zaručen.


Foto: © Stuido Aesthetic, pexels

57 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page