top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraJana Nekolová

Zahradní slavnost - nadčasově a minimalisticky

Aktualizováno: 1. 11. 2021

Léto je v plném proudu a sezóna venkovních posezení u dobrého jídla a pití s milou společností přátel jakbysmet. Stylovou atmosféru zahradních slavností pomohou vytvořit nepatrné detaily. Třeba textilní výrobky z tradičního českého lnu.



Příroda umí dělat divy a rozkvetlé zahrady či terasy jsou samy o sobě kouzelnou oázou klidu lákající k příjemnému posezení a venkovnímu stolování. I proto stačí pro umocnění letní atmosféry jednoduchý, elegantní design. A nadčasovou a minimalisticku atmosféru pomohou dokonale vytvořit lněné textilní výrobky. Len je totiž nejen praktický materiál, který odpuzuje prach a je rezistentní vůči plísním a pylu, je také velmi krásný a elegantní.


Jakýkoliv prostor, ať už je to velká zahrada, terasa uprostřed městského ruchu nebo jen balkón do dvora, oživí vkusně prostřený stůl. Lněné ubrusy z dílny textilního studia Aesthetic jsou vyrobeny z kvalitního 100% lnu, jsou ze spodní strany ošetřeny nepromokavým PUR zátěrem. Nejsou tedy náročné na údržbu. Není je nutné hned prát. Stačí je pouze otřít.

Čistý design lněných ubrusů lze doplnit praktickými jídelními lněnými ubrousky, jsou přirozeně antibakteriální a mají vysokou savost. K dokonalému prostřenému stolu pak stačí přisunout židle a pro pohodlí hostů je vybavit praktickým podsedákem. Jak jinak – vyrobeným ze 100% lnu se zátěrem. Ten u podsedáku zajištuje oděruvzdornost a voděodolnost. Zajímavý designový prvek – úchytky z pravé kůže s drukem zajišťují perfektní uchycení k židli a dodají mu styl.






Zahradní slavnosti se však neodehrávají jen u prostřeného stolu, zákoutí pro unavené hosty, ve stejném minimalistickém duchu, dodá na atraktivnosti letního setkávání. Proč tedy nezařídit hostům oddech na polštářích s lněným povlakem v nadčasových barvách?V zahradním křesle, na lavičce nebo i na zemi na piknikové dece se krásně odpočívá. Povlaky na polštáře mají rovněž PUR zátěr, vtipný a praktický detail, kožené ucho, je samozřejmostí.




Vytvořit kouzelnou atmosféru zahradní slavnosti vyžaduje dokonalou přípravu. Jistě mi dáte za pravdu, že s elegantním, praktickým a krásným designem to jde rozhodně lépe!


Lněné ubrusy, jídelní ubrousky, podsedáky i povlaky na polštáře nabízí textilní studio Aesthetic v různých barevných škálách. Rozměry lze přizpůsobit požadavkům zákazníků.


26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page